Nog geen vakantieplannen gemaakt? Ga voor een last-minute vakantie in België

Heb jij ook zo’n drukke periode achter de rug? Een drukke periode vol examenstress, de laatste loodjes voor de grote projecten op je werk die voor de zomer afgerond moeten worden. Hierdoor heb jij misschien nog geen vakantieplannen gemaakt. Dit terwijl even helemaal ontspannen en tot rust komen na een drukke periode zo belangrijk is! Gelukkig is een vakantie tegenwoordig zo geboekt en kun je in een paar uur al op je bestemming zijn! Wij geven een aantal tips voor een onvergetelijke last-minute vakantie in België.

Ga op avontuur in de Belgische Ardennen

De Ardennen zijn enorm populair bij de Nederlandse vakantiegangers. Dit is zeker niet zonder reden! Op rijafstand bevind je jezelf namelijk in een totaal andere omgeving, waardoor het vakantiegevoel je tegemoet komt! Het landschap heeft veel te bieden. Een heuvellandschap vol met heide, graslanden, ravijnen en bossen en het prachtige natuurpark de Hoge Venen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen door de natuur. 

Ook de adrenalinejunks zijn in de Ardennen aan het juiste adres. Door het ruige terrein zijn er tal van activiteiten waar je hart sneller van gaat kloppen. In de Ardennen kun je bijvoorbeeld:

  • Rotsklimmen 
  • Abseilen en tokkelen
  • Survivallen in de Belgische natuur
  • Mountainbiken door de bossen en over onverharde paden

Doe je het liever iets rustiger aan. Om van de natuur te genieten hoef je niet per se het avontuur op te zoeken. Er zijn zat wandelroutes die je langs de mooiste plekjes brengt en zijn er kastelen of grotten die je echt eens gezien moet hebben! Huur een vakantiehuis in de Ardennen en ga op pad.

Strandvakantie bij onze zuiderburen

Misschien denk je bij België niet direct aan een zonvakantie. Toch kun je aan de Belgische Noordzeekust een fantastische vakantie beleven. Huur je een vakantiehuis in België aan de kust, dan sta je in no-time op de Belgische boulevards. België heeft een kuststrook van maar liefst 67 kilometen met stranden tot wel 500 meter breed. Aan de Belgische kust zijn grote appartementencomplexen met uitzicht op zee. Verder zijn er tal van gezellige restaurants te vinden, maar ook een bruisend nachtleven met leuke bars. 

Een zomervakantie hoeft niet ver van huis te zijn. Ga voor een last-minutevakantie in België en kom volledig opgeladen weer thuis. Klaar om thuis en op je werk weer te knallen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.