Last minute weekendje Haarlem (vrij-za) voor 2 personen inclusief ontbijt v.a. €79,-

Wat kun je verwachten?

  • Last minute weekendje weg
  • Voor 2 personen
  • Inclusief ontbijt
  • Dichtbij de kust

Last minute weekendje Haarlem

Op zoek naar een last minute weekendje Haarlem voor 2 personen? Team lastminuteweekendjeweg.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf van vrijdag 12 november 2021 tot zaterdag 13 november 2021 in het Ibis Styles Haarlem City v.a. slechts €79,-inclusief ontbijt. De verplicht bijkomende kosten bedragen €5,00 toeristenbelasting p.p.p.n. en €10,- service kosten.

De kamer

De hotelkamers van Ibis Styles Haarlem City zijn allemaal ingericht met een sportthema, dit omdat de ijsbaan naast het hotel ligt. In elke kamer vind je een Tv en een badkamer met douche en toilet.

Het Hotel

Ibis styles Haarlem City ligt net buiten de drukke stad, perfect gelegen om naar Amsterdam en de badplaatsen Bloemendaal en Zandvoort te gaan. Je wordt in de ochtend heerlijk wakker met een uitgebreid ontbijt zodat je genoeg energie hebt om de omgeving te ontdekken. Haarlem is een prachtige stad om te bezoeken. Wandel door de winkelstraat richting de Grote Markt en bezichtig de Sint-Bravokerk. Daarnaast vind je nog vele musea in Haarlem. Een bezoekje aan het strand mag ook niet ontbreken aan je verblijf in Ibis Styles Haarlem City!

Boekingsvoorbeeld

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu